banner britjes-newies

 

 

 

 

 

 


IvoryIvory is onze eerste dame. Zij heeft een mooie egale lichtblauwe korte vacht en prachtige diep oranje ogen. Ivy is de rust zelf, niet van haar stuk te krijgen. Het is een grote knuffel, die graag op schoot ligt.
Ivy is 1 keer geshowd op de Neokat show in Almere 2007. Daar behaalde zij U2. Ivory is recent HCM PKD FIV FELV negatief getest.

 

KanchanaKanchana Tijdens het bezoek aan een kattenshow zagen wij de kleur    "Black Golden Shaded" en werden helemaal verliefd. Dus de 2e Britte dame      werd Kanchana. Zij heeft een goede korte vachtstructuur en een mooie      grondkleur met een gelijkmatige ticking. Ook Kanchana is een grote      knuffel. Zij is 1 x geshowd op de Neokat show. Daar werd zij U1 en BIV.      Kanchana is HCM PKD FIV FELV negatief getest

 

JordenJorden was onze dekkater. Hij is inmiddels gecastreerd. Wij hebben hem overgenomen van een andere Cattery. Zijn kleur is ook  "Black Golden Shaded". Hij heeft een heel lief en rustig karakter. Ook hij heeft een goede korte vacht, met een mooie Shading. Hij heeft prachtige groene ogen. Jorden heeft een kampioenstitel bij de Neokat. Jorden is HCM PKD FIV FELV negatief getest

 

CashmereCashmere is bij ons geboren, zij is een dochter van Ivory. Zij heeft een      speciaal karakter en is in alle opzichten een echte Brit, lekker rond in      alles. Wij hebben haar 1 keer geshowd op de Mundikat show in Groningen.      Daar behaalde zij 1 uitmuntend, CAC, BIV en een nominatie voor best in      show. Cashmere is HCM PKD FIV en FELV negatief getest.

 

It's Me Skyler is een dochter van Jorden en Kanchana, bij ons geboren op
12-06-2014. Zij brengt wel leven in de brouwerij, ze speel en rent en weet haar vader zo ver te krijgen dat hij aan zijn 2e jeugd begonnen is. Ook sleept ze van alles naar binnen, zoals takjes, blaadjes, vliegen, spinnen en muizen.
Misschien als ze ooit zo ver is proberen we met haar nog een nestje te fokken.