banner britjes-newies

 

 

 

 

 

 


Onze Werk Wijze

Het fokken van een nestje is voor ons een serieuze zaak.
Dit gebeurt volgens de regels van de Nederlandse newfoundlanderclub waar wij natuurlijk ook lid van zijn.Wij fokken onder de kennel naam "From the Black Horse"

De ouder dieren voldoen aan de gezondheidseisen, de onderzoeksresultaten zijn bij allemaal  H.D. A E.D. vrij, en hun hart is onderzocht doormiddel van een kleuren echo doppler en vrij van afwijkingen bevonden. Tevens hebben zij hun uitmuntende kwalificaties op de shows gehaald.Onze teven hebben  het heerlijke karakter wat hoort bij een Newfoundlander, wij gebruiken alleen reuen die in karakter  en gezondheidseisen overeenkomen.

puppies

De pups groeien op in de woonkamer en als ze de juiste leeftijd hebben bereikt gaan ze ook naar buiten de tuin en later de speelweide in. Een goede socialisatie is van groot belang. We zullen de pups dan ook blootstellen aan allerlei indrukken. Ook een regelmatige borstelbeurt zal niet ontbreken. Vanaf het moment dat de pups 3 weken oud zijn kunnen de toekomstige pup eigenaren op bezoek komen.
De pups kunnen naar hun nieuwe eigenaar als ze ongeveer 8 weken oud zijn. Daarna houdt het voor ons niet op, want we ontvangen graag af en toe een mailtje hoe het verder met ze gaat en wij zijn natuurlijk altijd bereikbaar voor eventuele vragen of problemen.

Wij verkopen geen pups naar het buitenland i.v.m. de regelgeving omtrent het enten tegen Rabiës

                  We do not sell puppies abroad, because of the new regulations regarding rabiës.

 

Bij vertrek  zijn de pups voorzien van een stamboom  een chip. Ze zijn regelmatig ontwormd en natuurlijk zijn ze geënt en helemaal nagekeken door de dierenarts. Wij verkopen onze pups met een koopcontract. Mocht u nog vragen hebben, Bel of Mail ons even.

Vragenlijst


Wij zoeken liefdevolle en blijvende tehuizen  voor onze pups.
Mocht u belangstelling hebben en u kunt de pup het liefdevolle en blijvende tehuis bieden wat wij voor ogen hebben. Vul dan "uiteraard geheel vrijblijvend" de volgende vragenlijst in . Dan nemen wij contact met u op.

          

          

     

     

         


Heeft u jonge kinderen (0 t/m 5 jaar) : .
Is er bij uw huis een tuin: Nee.
Wat voor vloerbedekking heeft u in huis: Plavuizen, , Anders.

Word dit u eerste hond:
Is er al een hond aanwezig:
Heeft u ervaring met Newfoundlanders: Nee
Waar gaat de voorkeur naar uit: Geen Voorkeur
Voor welke kleur heeft u de voorkeur: Geen Voorkeur
Bent u bereid met de hond op cursus te gaan:
Wat zijn de plannen met de hond: , Show, Fokkerij.
Hoe gaat de hond gehuisvest worden: Bijkeuken, , .
Hoelang is de hond gemiddeld per dag alleen thuis: 4 tot 6 uur, Langer.

Bent u er zich van bewust dat er binnen het ras gezondheidsproblemen kunnen voordoen zoals HD ED, en Hartproblemen. Nee